VÂNZARE – CANOE ŞI CAIAC

Balcanika 475

Primul produs din gama noastră de vase de agrement „River“, canoe și caiace, este pe piață.

Modelul pentru proiectarea canoe-urilor „Balkanika“ este un clasic canadian printre canoe, faimosul model „Prospector“. Balkanika a păstrat toate caracteristicile acestui clasic. Cele mai bune condiţii de navigabilitate, manevrabilitate, spaţiu mare în interior pentru lucruri. Această canoe se deplasează cu ușurință în amonte, având două persoane care vâslesc se poate deplasa şi de-a lungul vântului lateral, iar mulțumită adâncimii jgheaburilor se poate deplasa si prin ape sălbatice.

Lungime

475 cm

Lăţime

91 cm

Greutate

35 kg

Capacitate de încărcare

360 kg

Material

În producţia acestor ambarcaţiuni sunt folosite materiale tradiţionale. Jgheabul canuului este fabricat din rășină poliesterică, armată cu țesătură de sticlă și fibră de sticlă. Fundul inferior este prelucrat în tehnologia sandwich datorită rezistenței longitudinale și transversale a vasului.

Copastia canoei, punțile, rigidizarea centrală şi scaunele sunt din lemn de frasin. Lemnul a fost dat cu cinci straturi de ulei din lemn de tec. La construirea canoelor sunt folosite șuruburi de oţel inoxidabil cu capete decorative. Scaunele sunt puse pe profile din aluminiu, plastificate în culori.

Salonul de expoziții

Salonul de expoziții și vânzare a canoelor „Bacanika“ se află în Novi Sad, pe Dunăre.

La noi puteţi vâsla Balkanika fără obligaţia de a cumpăra.

Pretul: 1.200 €

Što se cene tiče, možete da birate između mobilnog telefona i kanua. Garantujemo da će kanu duže trajati od telefona + garancija 5 godina na kanu + menjamo staro za novo