PRODAJA KANUA I KAJAKA

Naša proizvodna linija plovila

Balcanika 475

Uzor za projektovanje kanua „Balkanika„ je kanadski klasik među kanuima, čuveni model „Prospector“. Ovo nisu polovni čamci. Čamac Balcanika je zadržala sve osobine ovog klasika. Izuzetna plovnost, upravljivost, manevarske osobine, veliki unutrašnji volumen za stvari. Ovaj kanu se lako vesla uzvodno, sa dva veslača upravljv je i po bočnom vetru, a zahvaljujući dubini korita vesla se po brzacima i bukovima do treće klase.

Fotograf: Dejan Kolar, više o fotografijama na ovom linku.

Dužina

475 cm

Širina

91 cm

Težina

35 kg

Nosivost

360 kg

Materijal

Materijali koji su korišćeni u proizvodnji kanua su tradicionalni u izradi ovakvih plovila. Korito kanua je izrađeno od poliesterske smole, ojačano staklenim tkanjem i staklenim vlaknima. Dno je rađeno u sendvič tehnologiji zbog podužne i poprečne čvrstine plovila.

Talasnjače kanua, palube, središnje ukrućenje, sedišta, urađena su od drveta, jasena. Drvo je pet puta premazano sa tikovim uljem. Na celom čamcu su upotrebljeni isključivo prohromski šrafovi sa ukrasnim glavama. Nosači sedišta su od aluminijumskog profila, plastificiranog u boji.

Izložbeni salon

Izložbeni salon i prodaja čamca kanua „Balcanika“ je u Novom Sadu, na Dunavu.
Kod nas možete veslati Balcaniku bez obaveze kupovine.

Cena: 1.200 €

Što se cene tiče, možete da birate između mobilnog telefona i kanua. Garantujemo da će kanu duže trajati od telefona + garancija 5 godina na kanu + menjamo staro za novo