TAHE MARINE je proizvodjac kajaka i kanua iz Estonije.

Od male zanatske firme koja je proizvodila nekoliko modela čamaca od ploiestera-stakloplastike, za 15 godina izrastao je u najvećeg proizvodjača rekreativnih kajaka. Danas, na tržištu nude preko 30 različitih modela za sve potrebe i zahteve probirljivog svetskog tržišta: kajaci za vode gde duvaju vetrovi, gde su veliki talasi, kajaci sa velikim volumenom da se mogu poneti stvari za višednevnu plovidbu, kajaci za početnike i iskusne veslače, kajaci sa malim, srednjim i velikim kokpitom (otvorom), kajaci od 3,95 m do 5,85 m... Proizvode se najsavremenijom tehnologijom i materijalom - klasična stakloplastika, carbon, aramid, diolen, kevlar, kombinacija, polietilen visoke gustine, roto liv, vakuum, sendvič. TAHE MARINE izvozi svoje kajake u 35 zemalja.

Tržište Srbije je postalo 36. tržište ovog brenda koji se nametnuo po kvalitetu, završnoj izradi, opremi, neverovatnom broju modela i, najvažnije, po CENI. Na tržištu se ravnopravno takmiči sa brendovima koji su dokazani i prisutni preko 40 godina, ali mladost preduzeća TAHE MARINE svojom ekspanzijom preuzima prevlast. „Dunavski rafting“ je već pet godina na tržištu Srbije. Prodaja kajaka TAHE MARINE je počela. Prva isporuka za Srbiju biće oko 10 maja, a svakog narednog meseca kamion sa kajacima stizaće do 10. u mesecu. Zovite, pišite, pitajte. Rezervišite kajak i častite sebe.

 • WIND SOLO PE

  Kajak koji smo izabrali za Vas je jedan od najprodavanijih u velikoj ponudi TAHE MARINE. Idealan je za naše reke - Dunav, Savu i Tisu. Dužina od 5,05 m daje mu brzinu, a pramac i krma dozvoljavaju manevarske sposobnosti. Opremljen je za dužu višednevnu plovidbu, pa ima tri otvora za opremu.

  Detaljnije...
 • REVAL MINI LC PE sa kormilom (krmicom)

  Kajaka idealan za ljubitelje rekreativnog veslanja. Projektant je kao uzor imao britansku školu kajaka za more, što je prepoznatljivo po izraženom uzdignutom pramcu.

  Detaljnije...
 • LIFESTYLE 494

  Kajak koji prosto klizi kroz vodu. Širinom od 61 cm i ovalnim koritom pruža stabilnost i početnicima. Iskusniji kajakaši ga vole jer ima prostora, komotan kokpit i omogućava lagano višesatno veslanje.

  Detaljnije...
 • FIT 158 PE

  Kajak namenjen rekreativcima! Idealan odnos cene i kvaliteta. Dugačak 475 cm, širok 59 cm, sa velikim, komotnim kokpitom.

  Detaljnije...
 • REVAL

  Kajak koji, pre nego što se u njega sedne, prvo pomazi, obriše prašina i zapljusne vodom! Pogledajte taj dizajn - elegantnu pramčanu palubu presečenu linijom koja pogled izvlači do blago izdignutog špica.

  Detaljnije...
 • REVAL MINI LC

  Kajak u kome se uživa. Lepota i elegancija dizajna daje violinu na vodi – statusni simbol!

  Detaljnije...
 • REVAL HV

  Dugačak, stabilan, elegantan kajak kojim ste spremni na dužu višednevu plovidbu. Ponesite kamp opremu i veslajte.

  Detaljnije...
 • REVAL MIDI

  Višedecenijsko veslačko iskustvo je oblikovalo ovaj čamac. Dizajn bez greške, svaka sitnica na svom mestu, dobro osmišljena.

  Detaljnije...
 • Tandem Mini

  Pravi kajak za dva veslača. Širok, stabilan, sa odličnim plovidbenim osobinama. Volumen čamca omogućava da ponesete opremu za višednevni boravak u prirodi, pored vode.

  Detaljnije...